Enter Search Text

Binaca Geetmala Topper
Binaca Geetmala Annual List
1953 1954 1955 1956
1957 1958 1959 1960
1961 1962 1963 1964
1965 1966 1967 1968
1969 1970 1971 1972
1973 1974 1975 1976
1977 1978 1979 1980
1981 1982 1983
Movie Summary
Blockbuster Movies
Blockbuster Movies 2
Blockbuster Movies 3
Lata - Madhubala
Lata - Nargis
Lata - Meena Kumari

Mohd. Rafi
Lata Mangeshkar
Kishore Kumar
Talat Mahmood
Geeta Dutt
Asha Bhosle
Manna Dey
Mahendra Kapoor
Kumar Sanu
Sonu Nigam
Shreya Ghoshal

Sahir Ludhianvi
A Tribute to Manna Dey
Binaca Geetmala

Song from the movie Non-Film
Search Film
Browse Movie Titles (Alphabetically): 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
Yearwise: 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2000s 1990s 1980s 1970s 1960s 1950s 1940s 1930s
Browse by Singer Name (Alphabetically): All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Song Heading Singer Music By Lyricist Movie / Album Actor Category
Advertisements Video of the song from youtube

Average Rating : 4.40
Total Vote(s) : 10
Please rate this song between 1 star and 5 stars (5 stars being the best). Just move your mouse on the stars above and click as per your rating. Your rating will really help us to improve our website.

Lyrics of Adharam Madhuram, Madhurashtakam

adharam madhuram vadanam madhuram nayanam madhuram hasitam madhuram 
hrridayam madhuram gamanam madhuram madhuraadhipaterakhilam madhuram 

vachanam madhuram charitam madhuram vasanam madhuram valitam madhuram 
chalitam madhuram bhramitam madhuram madhuraadhipaterakhilam madhuram 

venurmadhuro renurmadhurah paanirmadhurah paadau madhurau 
nrrityam madhuram sakhyam madhuram madhuraadhipaterakhilam madhuram 

gitam madhuram pitam madhuram bhuktam madhuram suptam madhuram 
rupam madhuram tilakam madhuram madhuraadhipaterakhilam madhuram 

karanam madhuram taranam madhuram haranam madhuram smaranam madhuram 
vamitam madhuram shamitam madhuram madhuraadhipaterakhilam madhuram 

gujaa madhuraa maalaa madhuraa yamunaa madhuraa vichi madhuraa 
salilam madhuram kamalam madhuram madhuraadhipaterakhilam madhuram 

gopi madhuraa lilaa madhuraa yuktam madhuram muktam madhuram 
drrishtam madhuram shishtam madhuram madhuraadhipaterakhilam madhuram 

gopaa madhuraa gaawo madhuraa yashtirmadhuraa srrishtirmadhuraa 
dalitam madhuram phalitam madhuram madhuraadhipaterakhilam madhuram

Singer: Pankaj Mullick, Lata Mangeshkar, Malika Pukhraj, Hemant Kumar, Sachin Dev Burman, Kanan Devi
Lyricist: Ahmed Faraz, Seemab Akbarabadi, Meerabai
Music Director: Pankaj Mullick, K Mahavir, Sachin Dev Burman, Hridaynath Mangeshkar, Shobha Gurtu

Please submit your comments / give your feedback on this page
Disclaimer | Privacy Policy
This page was generated in 0.00222492218018 seconds.